Web Site in lucru!

Colecţia Philemon la Gaudeamus 2016

Publicat pe: 08-11-2016 de admin

PhilemonCărțile lui Etienne Perrot și ale Mariei Louise von Franz reprezintă un punct de referință nu numai pentru psihologia actuală și pentru cultura umanistă, în general, ci mai ales pentru autocunoașterea și autoanaliza oricărui om interesat de înțelegerea propriei lui povești de viață și de atingerea totalității. Aceste cărți contribuie semnificativ la schimbarea viziunii asupra Ființei și a lumii în care trăim.  Psihicul este obiectiv, ne învață  fidelii continuatori ai operei lui Jung, iar această ipoteză se confirmă, de fiecare dată, atunci când cercul conștienței noastre se extinde și ne implicăm conștient procesului transformării interioare, ca în cel mai religios ritual din existența noastră.

În ziua următoare lansării (pe 20 noiembrie, dimineaţă), Maite Pardo Sol îi invită pe cei interesaţi de propria lor transformare la experimentarea unei stări de conştiinţă amplificată prin Respiraţia Pneuma, o creaţie a fondatorului Pneuma System, Juan Ruiz Naupari. Prin această tehnică putem pătrunde în cele mai rafinate şi profunde straturi ale psihicului, ne putem conecta cu esenţa divină şi să înţelegem propriul proces de transformare că pe o autentică artă a vindecării.  Practică foloseşte drept suport, pe lângă propria respiraţie, muzică rituală şi modernă.

Ideii de transformare a vieții umane în existență celestă ne vom dedica în evenimentul de lansare a noilor cărți din colecția Philemon. Vom avea prilejul, datorită invitatelor noastre speciale din Spania, Maite Pardo Sol, și din Mexic, Belen Menes, psihoterapeute și reprezentante ale Asociației Multiculturale Inkarri și ale formării în psihoterapia transpersonală Pneuma System, să pătrundem în tainele procesului de Transformare, dezvăluind publicului nostru elemente practicate de Jung și de apropiații lui, dar necunoscute pe scară largă. De aceea, în prelungirea evenimentului editorial de sâmbătă, 19 noiembrie de la ora 17.30, invitatele Asociației Multiculturale Inkarri, vă propun să experimentați o stare de conștiență extinsă, prin metoda Respirației Pneuma, activitate ce se va desfașura duminică, 20 noiembrie, la ora 9.00, Hotel International.

Înscrierile pentru Respiraţia Pneuma se vor face la adresa lavinia.barlogeanu@gmail.com.Tags: , ,


Lasă un comentariu