Web Site in lucru!

Cum a fost la primul Atelier Philemon

Publicat pe: 04-11-2014 de admin

Astăzi nu se mai poate fără Suflet, era convins Carl Gustav Jung si, pe urmele lui, încercăm recuperarea și integrarea fragmentelor de Suflet urmând calea cea mai naturală dintre toate: interpretarea și analiza visului.

Aceasta a fost tema primului Atelier Philemon organizat de Editura Nemira în seara zilei de 30 octombrie 2014. Le mulțumim participanților și suntem încântați de interesul pe care l-au manifestat față de tema visului. Prezentarea generală, discuțiiile care au urmat, susținute de Lavinia Bârlogeanu și invitații ei – Claudia Vîlceanu, Ileana Anca Efrim, Andrei Chiriac – și întrebările adresate de participanți au reușit să creeze o atmosferă incitantă și să construiască o stare de așteptare consistentă pentru următoarele activități. Am încercat să lămurim câteva chestiuni de bază legate de problematica visului, și anume, ce este visul, ce visăm și, mai ales, ce facem cu visul.

Vom continua să răspundem la întrebarea  „Ce facem cu visul?” și pe parcursul următoarelor întâlniri, trecând prin modalitățile personale de lucru cu dimensiunea onirică, dar și prin cele practicate în cabinetele de psihoterapie. Nu vom neglija nici uzajele sociale ale visului, cărora le vom dedica niște activități speciale.

Vă vom anunța foarte curând data următorului atelier din luna noiembrie și locul de desfășurare.

Până atunci, ne puteţi scrie impresiile şi, poate, sugestiile voastre, pe atelier@philemon.ro

 

Lavinia Bârlogeanu

Atelier PhilemonTags: , ,


Lasă un comentariu